Saturday, February 19, 2011

i.have.been.BITTEN !!



ini serius
saya memang telah DIGIGIT!!



ini bukti
*gambar dinosaur tu sekadar hiasan untuk menunjukkan betapa ganasnya penggigit saya*


oohhh
tetapi usah risau
bukan vampire yg gigit saya


tetapi hanyalah seorang mamat yang berumur 357 hari


introducing
*drumroll!!*


mr muhammad razfan mikhail



long story short

saya tau kakak saya baru je kawin 2 bln lebih
so impossible utk dpt anak sedara yg da berumur nearly a year kn
so ini adalah ank buah abg ipar saya
*so automatically jd anak buah kakak saya dan seterusnya anak buah kami semua*
yang sgt mesra alam
dgn sesiapa sahaja yang sudi melayan dia

ini second time mikhail dtg sleepover kt umah kami kt pilah yang aman damai ni
1st time dtg dlu, my sisters were all around
so ade byk org bole jd mangsa gigitan dia

this time around
saya je yg blik
so saya jela yg jadi bahan gigitan gigi die yg baru tumbuh tu
*fyi, mikhail cuma ade 3 btg gigi kt atas and 2 btg kt bwh*
**so yg dlm gmbr gigitan tu adalah kesan gigi bawah die yg comel =D**
dari pipi, smpila ke kaki
asal ade peluang je mesti die nk gigit
tp setakat ni die cuma brjaya gigit tgn dan leher *semasa didukung* sahaja

sakit sgt bila kne gigit
tp seronok sbb dia akn gelak puas hati lepas gigit
*konon2 berjayala menyakitkan org lain*
so instead of mengelak drpd digigit
saya kadang2 purposely hulur tgn saya utk digigit
kerana DIA SANGAT COMEL!!!

seriously
words can never do the justice
let's just see how adorable this small fellow is!!





comel kan die!! *wink*


8 comments:

Qi Wen 绮文 said...

he is just too cute to be forgiven.. =D I love the dino..

shyra said...

so freakin cute!!!!
duduk dlm basket...nk wat kt niece kte la...

wink
=)

nadhira khairudin said...

qi wen : haha..i still have the bite-marks..such a dino!!

shyra : buatla..mesti die suke..angkat and bwk jln keliling rumah..mikhail tu smpi xnk kuar dr basket..tp kitorg da xlarat nk angkat die =P

siti yumni said...

comellllllllllllllll....die curi bantal dinasour sy hahahaha

nadhira khairudin said...

kakme : die nk peluk bantal awk tu ngan kaki die mula2..tp xsampai..tu yg pki bantal kecik tu je

sizuka[Izzati] said...

hahaha.sabar je lah.comel gila.takpe dhira.nnti ko ade anak kot anak ko kuat gigit jgk.hakhak~

nadhira khairudin said...

zati : kalau ank aku, aku gigit balik..hahaha =Den

siti yumni said...

my fav pic yg dira baring ats sofa tu...sooooooooooooo cute,td ibu cite die tarik bantal kecik tu sndiri masuk kn kt celah kaki die mase nk tido...comel ganda 23 *bunyi guruh*