Sunday, December 19, 2010

empat empat puluh satu pagi



pagi ni tibe2 terasa nk post blog yg da lme sgt xbukak
sibuk ke?
ntah..mungkin sibuk kot

case write ups sume da anta
kad jemputan dinner sume da ready
so rse ringan skit kepala
kalau x tu,sume bnde nk kne fkir
dgn ward round hari2
conduct delivery yg belum complete
short case
penatnye

***

banyak bnde jd since last time post blog
yg plg besar skali would be my sis wedding


mcm xpercaya
kakak yg slama ni jd bahan buli kitorg adik beradik da kawin
skarang da xbole nk call die ajak die kuar suke2 ati da
nk blik ngan die pun da susah
pasni kne blik naik train kalau die xnk balik
dlu bole paksa2
skarang da lain
nk call die ajak g pavi beli donut pun da xbole
rase kekok ble ade lelaki lain yg lg tua dlm umah selain abah
and kekok ble abah yg anta saya blik hukm instead of naik snowvy die yg kadang2 mcm kereta hantu tu
kekok ble blik umah tidur tiga org je dlm bilik yg selama ni berempat


apepun
saya doa die bahagia smpi ble2
dia mungkin xbole teman saya smpi ble
sbb die ade hidup die jgk
tp die tetap kakak saya


saya sayang kakak saya


3 comments:

zatil said...

dulu mase kakak zatil kawin pon rase macam tu jugak..lepas die kawin tu asyik nak menangis je sebab rase macam die dah kene amik dgn org lain..x boleh nak jalan2 dgn die lagi...=)

sizuka[Izzati] said...

ewahhhhhh dhira bila lagik?:P

nadhira khairudin said...

zatil : mmm..btul2..sedey rse...

zati : dhira kne tngu zati blik dlu..hahaha